39 pensaments sobre “Adhesions

  1. M’agradaria més NOVAADAG ja que no crec que tinguem res a veure amb l’antiga , es una questó de consens, es la meva opinió, i amb tot el respecte per la feina feta als anys 70.
    Ja es hora de crear espai per a l’art i la cultura sense manipulació, també es hora mostrarar la indefenssió que pateix el colectiu d’artistes , treballadors per la cultura i intelectual d’aquí.

    Quico Estivill

  2. Hola soy Luis Galvez el borni,estamos en un momento muy dificil,no solamente para la Cultura y el Arte,si no en general para una gran parte de la sociedad.La Novaadag ,reunió a gente muy diversa, con inquietudes artisticas y por lo tanto culturales etc,etc.Por fin teníamos un aglutinador para poder expresarnos y conectar con más gente con sensibilidades parecidas,intercambio de ideas,en fin un proyecto para abarcar diferentes opciones y sobre todo poder realizar una asociación en la defensa de la Cultura y el Arte en Girona.Las condiciones no han canviado,al reves empeorán los recortes están vigentes y cada vez son más sangrantes para la población.La Novaadag ha de tomar rumbo y empezar a definirse,por el empuje de su creación y la ilusión creada en su inicios. Saludos

  3. Després del incendi de l’Alt Empordà, en el que tantes families han quedat sense casa ni recursos, em sembla adient fer la següent proposta:
    Que la Novaadag a través dels ajuntaments o galeries que colaboressin, organitzés un acte en el qual els artistes de Girona, o de fora que volguessin participar, fessin donació d’una obra i es fés una venda o subhasta els beneficis del qual fossin per aquestes families.
    Crec que és el moment de ser solidari, encara que la situació és difícil per les dates em les que estem.
    Demano que es convoqui una reunió per tractar aquest tema.
    A l’espera de noticies, una salutació.
    Lluís Gàlvez, El Borni

Deixa un comentari